Mata (PSPV) afirma que el cas de Montón "molt poc té a veure" amb altres que ni van pagar ni van fer el màster
Mata (PSPV) afirma que el cas de Montón "molt poc té a veure" amb altres que ni van pagar ni van fer el màster I.CABALLER/CORTS VALENCIANES - Archivo

Mata, que s'ha referit en diverses ocasions a Montón com la seua amiga, s'ha pronunciat en aquests termes en un recés del Debat de Política General, preguntat per si considera que la també exconsellera de Sanitat Universal en la Generalitat Valenciana hauria de dimitir per les presumptes irregularitats del seu màster.

Sobre aquest tema, ha afirmat que la situació de Montón té "molt poc a veure" amb "altres que no van pagar el màster, que no van anar a classe mai i que ni tan sols van entregar el treball del màster".

Mata ha insistit que s'està parlant de "coses que no són equiparables". "És la meua amiga, la meua amiga Carmen Montón, he parlat amb ella molt de temps, va fer un màster, va anar a classes, no sé si totes o no, va entregar un treball, li van posar unes notes i això és el que hi ha", ha postil·lat.

Respecte al presumpte canvi de notes de Montón, ha comentat que desconeix l'assumpte, però ha explicat que quan ell va acabar la carrera i va anar a per el certificat li van comunicar que no tenia aprovada una optativa i va haver de parlar amb el professor perquè rectificara l'acta perquè tenia un notable.

Consulta aquí más noticias de València.