Generalitat i Sagunt impulsaran una ampliació de Parc Sagunt I
Generalitat i Sagunt impulsaran una ampliació de Parc Sagunt I GVA

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que en col·laboració amb l'Ajuntament de Sagunt (València) se'n va a impulsar una ampliació de Parc Sagunt I de més de 600.000 metres quadrats per a "donar resposta a les propostes immediates d'inversió" mentre es desenvolupa Parc Sagunt II.

En la seua intervenció en el Debat de Política General a Les Corts, ha avançat també que la Generalitat recolzarà projectes concrets d'innovació disruptiva, tal com la Unió Europea aconsella. Projectes com el de Zeleros, l'empresa valenciana que investiga l'Hyperloop, amb l'objectiu que se situen en Parc Sagunt les instal·lacions per a provar el prototip.

A més, seguint en el plànol econòmic, ha anunciat que se'n va a desenvolupar la Llei d'Àrees Industrials perquè els polígons industrials "passen de ser l'últim barri dels municipis a un actiu estratègic de l'economia valenciana". En aquest sentit, s'impulsarà un Pla pilot de polígons industrials digitals a Almussafes, que posteriorment s'estendrà a la resta de la Comunitat.

També ha indicat que s'iniciaran els treballs de cooperació amb tots els agents econòmics i socials per a l'elaboració d'un pacte per la Indústria de la Comunitat Valenciana.

Consulta aquí más noticias de València.