El complex d'oci gastronòmic Palau Alameda de València s'inaugura el 13 de setembre
El complex d'oci gastronòmic Palau Alameda de València s'inaugura el 13 de setembre PALAU ALAMEDA

Palau Alameda, situat en l'antic Alameda Palace al costat de la Piscina de València, compta amb el restaurant panoràmic Àtic -que ja es va inaugurar el passat 18 d'abril-; una sala d'esdeveniments gestionada per la Sucursal by Vilaplana, la nova marca nascuda de l'aliança del grup de restauració valencià La Sucursal i Vilaplana Catering, que ofereix els seus servicis de càtering en espais singulars, i un club de música (Azza).

"Som conscients del que ha sigut com a punt de referència i, des del respecte, creiem que ha de tornar a ser-ho amb un projecte del segle XXI", apunta el director de Palau Alameda, Pepe Fernández, en un comunicat.

Al restaurant panoràmic Àtic Bar i Àtic Restó, que compta amb Nicolás Román com a xef executiu, se li suma la boîte AZZA. Un club per a unes 300 persones que es mira en les discoteques de xicotet format. On la música i la coctelería s'adverteixen com els seus dos principals bases.

Amb oferta habitual d'afterwork i de 'tardeo' per al cap de setmana, Azza i Àtic estaran connectats perquè l'oferta gastronòmica i el 'clubbing' creuen els horaris de tot tipus de visitants.

Els dijous es dedicaran als hits electrònics més coneguts i música popular de tots els temps, mentre que les nits de divendres i dissabte estaran protagonitzades per festes que podran ser temàtiques d'estils de diferents generacions. "L'ideal és que el públic el puga utilitzar com un mall, tots els seus servicis alhora. Així que oferirem molta activitat quasi a qualsevol hora", comenta el director de Palau Alameda.

"És important el respecte per la història de l'edifici i el seu entorn" assenyala Pepe Fernández. El responsable del seu nou interiorisme, el dissenyador Parolio, ha creat espais coherents entre si i amb la seua història.

L'ornamentació vegetal i la botànica rememoren l'època de construcció de l'edifici amb un distingit contrapunt anys 50. Tot açò amb el segell de Parolio, reconegut interiorista del panorama internacional al costat del seu estudi Euphoria Lab, amb més de 20 anys d'experiència, que treballa per a importants marques i firmes procedents dels Estats Units, Europa, Orient Mitjà, Àsia i Amèrica Llatina.

Es tracta d'"un clar homenatge a una tradició reinventada que es manifesta també en el disseny dels espais, un homenatge als oficis i les indústries més emblemàtiques de València a través d'una nova forma d'expressió artística, fresca i moderna. Ceràmica, tèxtil, brodats, artesania, mobles de colors càlids, intensos, nostres", conclouen els responsables del projecte.

Consulta aquí más noticias de València.