Comunitat Valenciana

L'autòpsia confirma la mort violenta de la dona trobada a la seua casa a Borriol

  • L'autòpsia ha confirmat la mort violenta de la dona de 35 anys el cadàver de la qual va ser trobat divendres passat al seu domicili de la localitat castellonenca de Borriol, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil.
Localització de Borriol (Castelló)
Localització de Borriol (Castelló)
GOOGLE MAPS
Localització de Borriol (Castelló)

Aquest matí s'ha realitzat l'autòpsia del cos a l'Institut de Medicina Legal de Castelló, la qual ha determinat que la mort es va produir de forma violenta.

La Unitat Orgànica de la Policia Judicial de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló continua buscant el company sentimental de la víctima, que es troba en parador ignorat.

La dona va ser trobada morta en el seu domicili cap a les 22.00 hores del passat divendres. Després de les primeres investigacions, es va activar el protocol de violència de gènere.

La policia local de Borriol va rebre un avís divendres a les 22.00 hores on es comunicava que hi havia un cadàver en un domicili del portal 4 del carrer Sant Bartolomé.

La Guàrdia Civil va declarar dissabte passat que "per les gestions que s'estan realitzant podria tractar-se de la seua parella", qui actualment es troba en parador ignorat.

Sobre aquest cas ha sigut preguntada la vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, qui ha asseverat que, tot i que "té aparença de violència de gènere", no es pot confirmar fins que el Ministeri ho declare i es tinguen els resultats de les investigacions de la Policia Científica.

"A vegades sembla que un cas és violència de gènere però després no ho és; cal esperar. Lamentablement té mala aparença, quan estiga confirmat informarem com sempre", ha dit Oltra en resposta als mitjans en un acte d'inici de curs a Paiporta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento