Comunitat Valenciana

Detingut un home pel segrest exprés d'una dona a Ibi a qui va robar 30 euros

  • La Guàrdia Civil ha detingut a Benidorm un home de 42 anys acusat de realitzar un segrest exprés a una dona a la localitat alacantina d'Ibi, a qui va robar 30 euros i va alliberar posteriorment a més de 10 quilòmetres d'on l'havia capturat.
DETINGUT A BENIDORM
DETINGUT A BENIDORM
GUARDIA CIVIL
DETINGUT A BENIDORM

Els fets es van produir cap a les huit del matí de diumenge, quan la víctima, una dona de 60 anys, es dirigia a missa. De camí al temple, la dona va observar un home que estava dins d'un cotxe i que la mirava a través de la finestreta.

En eixe moment, l'home va eixir del vehicle agafant-la per l'esquena, mentre li creuava els braços per a immobilitzar-la, per a acabar ficant-la en el cotxe per la força. La dona va quedar atrapada en el buit de separació dels seients, sense forma d'incorporar-se i, mentre, el captor va arrancar i va fugir.

Després de diversos quilòmetres recorreguts i molts minuts d'angoixa per a la dona, l'home va detindre el vehicle i la va deixar eixir, no sense abans llevar-li els diners que portava damunt, no més de 30 euros, relata la Benemérita a través d'un comunicat.

Els agents de la Guàrdia Civil van poder comprovar, a través de gravacions en càmeres de vigilància de la zona, que la dona va quedar desorientada per la tensió de la situació, després d'eixir del vehicle.

Els treballadors d'un bar proper al lloc on la dona havia sigut posada en llibertat, a més de 10 quilòmetres d'Ibi, van traslladar la dona a l'església des d'on va ser portada al Centre de Salut per a una exploració mèdica, acompanyada per coneguts.

VEÏNS VAN ANOTAR LA MATRÍCULA

Gràcies que la víctima, que no havia parat de cridar durant tot el forcejament, havia atret l'atenció de diversos veïns, aquest van poder anotar la matrícula del vehicle facilitant la tasca dels agents per a identificar el presumpte segrestador.

Una vegada identificat, agents de la Guàrdia Civil de l'àrea d'investigació d'Ibi es van desplaçar a la localitat de Benidorm, detenint l'home pels delictes de detenció il·legal, robatori amb violència i intimidació i de lesions.

L'home, que va ser posat a la disposició de l'autoritat judicial, finalment ha quedat en llibertat amb càrrecs, a l'espera de la celebració del juí.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento