Comunitat Valenciana

Detingut per robar en un bar, fugir ebri en un cotxe i amenaçar els agents de Policia

  • La Policia Nacional ha detingut un home com a presumpte autor d'un robatori amb força en un bar de la localitat valenciana de Torrent, que posteriorment va ser localitzat en un vehicle quan fugia en estat ebri, sense punts en el carnet, i que va amenaçar els agents en el moment de la detenció, segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat.
Un cotxe patrulla de la Policia Nacional en imagend i arxiu
Un cotxe patrulla de la Policia Nacional en imagend i arxiu
CNP - Archivo
Un cotxe patrulla de la Policia Nacional en imagend i arxiu

Al detingut, de 33 anys, i amb més de 30 antecedents policials, se li considera presumpte autor dels delictes de robatori amb força, contra la seguretat del trànsit i amenaces, després de presumptament apalancar l'entrada d'un bar i ser localitzat per una patrulla al vehicle en què va fugir del local.

Els fets van ocórrer quan els agents que realitzaven tasques de prevenció van ser comissionats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un bar de la localitat de Torrent, on s'estava produint un robatori amb força.

Una vegada al lloc, els agents van observar la reixa metàl·lica d'accés al local apalancada i van esbrinar que, moments abans, un home havia accedit a l'interior i hauria eixit amb un televisor, per a

marxar-se tot seguit en un vehicle.

Els agents van fer diverses batudes per la zona i després d'una hora van localitzar el cotxe, per la qual cosa després de donar-li l'alt, el conductor en "estat de nerviosisme" els va cridar: "Estic fins als ous, sempre em pareu a mi".

Els policies, després d'identificar-lo, el van detindre com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. La patrulla va sol·licitar la presència de Policia Local que li va practicar la prova d'alcoholèmia, que va donar resultat positiu, i els van manifestar que el dia anterior se li havia notificat a l'home la pèrdua total de punts en el permís de conduir.

L'ara detingut en el trajecte cap a dependències policials presumptament va continuar amb amenaces de mort els policies amb expressions com "ja t'enganxaré sense uniforme en el carrer".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento