Comunitat Valenciana

L'Ajuntament comença a retirar els patinets elèctrics de lloguer del Passeig Marítim de València

  • L'Ajuntament de València ha començat aquest dimecres a retirar els patinets elèctrics de lloguer del Passeig Marítim, després del requeriment realitzat aquesta mateixa setmana a l'empresa Lime perquè procedira a la seua retirada de la via pública per on els havia distribuït, segons han informat fonts municipals.
Un patinet elèctric en imatge d'arxiu
Un patinet elèctric en imatge d'arxiu
LIME
Un patinet elèctric en imatge d'arxiu

La mesura de requerir a l'empresa es va acordar aquest passat dilluns en una reunió de treball entre l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó; el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi; l'edil de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, i el regidor d'Espai Públic, Carlos Galiana.

Com a resultat de la trobada, es va acordar que la Policia Local requerira a l'empresa la retirada d'aquests patinets, a l'espera de la nova ordenança de mobilitat que regularà de forma específica la circulació d'aquest nou mitjà de transport, l'esborrany del qual es presentarà dins de dos o tres setmanes, aproximadament.

La retirada ha començat amb els distribuïts pel Passeig Marítim i posteriorment se seguirà amb els situats en la zona centre de València, per la Plaça de l'Ajuntament i la de la reina, segons el consistori.

L'empresa Lime va començar a distribuir l'última setmana d'agost, després de fer-ho a Madrid, els patinets elèctrics de lloguer "sense estació fixa", amb recollida i entrega a voluntat, amb l'objectiu de convertir-se en una "alternativa sostenible i eficient" per a moure's per la ciutat i com a solució als problemes de mobilitat urbana, segons anunciava la companyia en eixe moment.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento