Comunitat Valenciana

Els amants dels videojocs podran provar en exclusiva els títols per a PS4 recolzats per la Lanzadera de Juan Roig

  • Les instal·lacions de Marina d'empreses a València acolliran el pròxim 15 de setembre la segona edició del 'Testing Day', en el qual els amants dels videojocs de totes les edats podran ser els primers a provar les noves creacions en els quals treballen quatre estudis valencians.
Jugadors de videojocs
Jugadors de videojocs
PLAYSTATION®TALENTS, LANZADERA
Jugadors de videojocs

Aquests jocs s'emmarquen en el programa de suport PlayStation Games Camp València, que estan realitzant conjuntament l'acceleradora Lanzadera, impulsada per l'empresari Juan Roig, i PlayStation, per a PS4.

En aquesta trobada, els participants podran testar en primícia quatre títols que estan desenvolupant els projectes escollits per a aquest programa. Els emprenedors desenvolupen els seus jocs en les instal·lacions de Lanzadera i compten d'una banda amb kits de desenvolupament per a PS4, campanya de màrqueting i comunicació en mitjans propis de PlayStation valorada en més de 100.000 euros i assessorament tècnic d'experts de PlayStation, i per un altre, amb el suport de Lanzadera en l'apartat empresarial. L'objectiu és que els títols siguen publicats en PS4 abans que finalitze 2018, i que aporten propostes diferents i originals per al catàleg de la plataforma.

Però abans, la jornada ofereix la possibilitat als emprenedors de conéixer de primera mà les sensacions i opinions dels qui seran els seus usuaris, per a poder realitzar canvis o millores en els seus jocs.

Aquelles persones que estiguen interessades a provar els jocs hauran d'inscriure's en la pàgina web de Lanzadera i a més formaran part d'un sorteig que tindrà com a premis una PS4 PRO d'1TB, així com exemplars de videojocs.

REALITAT VIRTUAL I JOCS COL·LABORATIUS

Respecte als jocs, World Domination Project està produint Anyone's Diary per a PlayStation VR, una proposta del gènere de plataformes exclusiva per a l'ús d'ulleres de realitat virtual que submergeix al jugador en una ciutat de paper que ha de recórrer resolent trencacaps. El jugador entra en el diari d'Anyone, un ésser anònim al qual cal ajudar a resoldre aquests trencacaps, metàfores dels seus conflictes vitals.

Per la seua banda, Effie, desenvolupat per Inverge Studios, ofereix una història de fantasia que conjumina exploració, plataformes i puzles. El protagonista és un vell heroi armat amb un escut màgic que ha de recórrer bells i surrealistes paisatges.

Pokó Games aposta en canvi pel terror amb Recurring Nightmare, en la qual el jugador haurà de sobreviure en un entorn de plataformes marcat per la història d'una família maleïda. El jugador coneixerà l'origen d'aquesta maledicció en un viatge al passat després de posar-se en la pell de diversos membres d'aquesta família.

El projecte guanyador de l'última edició dels Premis PlayStation, Melbot Studios, ofereix per la seua banda el seu títol Melbits per a la categoria PlayLink, un joc col·laboratiu, és a dir, que implica la participació de diversos jugadors per a complir objectius. En aquest cas, uns simpàtics personatges hauran de moure's en un espai amb l'ajuda dels jugadors, els qui manegen diversos mecanismes des de la pantalla del seu telèfon mòbil.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento