Comunitat Valenciana

L'Escola d'Estiu del PSPV reunirà Carmen Calvo, Celaá i Montón a Alacant

  • La vicepresidenta del Govern i ministra d'Igualtat, Carmen Calvo, obrirà aquest divendres a Alacant l'Escola d'Estiu del PSPV, una reunió en la qual, amb el títol 'Resfrescant idees', reunirà també la portaveu de l'Executiu central i ministra d'Educació i Formació Professional, Isabel Celaá, i la titular de Sanitat, Consum i Benestar Social, Carmen Montón, a més d'altres polítics i experts independents.
Carmen Calvo, vicepresidenta del Govern en imatge d'arxiu
Carmen Calvo, vicepresidenta del Govern en imatge d'arxiu
CONGRESO
Carmen Calvo, vicepresidenta del Govern en imatge d'arxiu

En la reunió, els socialistes valencians analitzaran la situació política, econòmica i social de la Comunitat Valenciana i el seu context a Espanya, segons ha informat el PSPV, el secretari d'Organització del qual, José Muñoz, ha anunciat el programa de les jornades. El president de la Generalitat i secretari general del partit, Ximo Puig, clausurarà l'Escola el dissabte, jornada en la qual està anunciada la presència de Celaá i Montón.

L'Escola d'Estiu del PSPV és, juntament amb les jornades parlamentàries que se celebren aquest dimarts a Castelló, l'inici d'un curs polític que Muñoz ha qualificat com a "crucial per a consolidar les polítiques del canvi".

"El partit està en un moment molt bo, tant a Espanya amb el Govern de Pedro Sánchez, com a la Comunitat on portem tres anys al capdavant de la Generalitat amb el president Ximo Puig i en els governs del 80% dels ajuntaments de la Comunitat, des d'on hem pogut aplicar mesures que han canviat la vida dels valencians i valencianes", ha indicat el secretari d'Organització.

Al seu juí, els pròxims mesos seran "molt importants per a consolidar el projecte, analitzar els nous reptes que demanda la societat valenciana i plantejar respostes", ha apuntat.

L'Escola d'Estiu serà un escenari en el qual "plantejar el full de ruta que portarà el programa electoral del PSPV-PSOE, que ja s'està començant a elaborar i amb el qual els socialistes valencians es presentaran a les eleccions de maig de 2019", ha indicat el dirigent socialista.

Muñoz ha destacat també la importància de comptar amb experts independents "de prestigi" per a "enriquir el projecte socialista".

Per aquest motiu es planteja l'Escola d'Estiu com "un fòrum obert a la societat civil en la qual participaran independents com l'economista i exrector de la Universitat d'Alacant, Andrés Pedreño, o la prestigiosa enginyera Nuria Oliver, una de les investigadores en telecomunicacions més reconegudes".

També assistiran membres del Consell com el conseller d'Hisenda, Vicent Soler, la consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló, la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, i la de Vivenda i Obres Públiques, María José Salvador.

"En els últims tres anys hem canviat el paradigma de la Comunitat, ja no som exemple de corrupció, sinó de solidaritat, i davant dels pronòstics catastrofistes que feia la dreta, tots els indicadors socials i econòmics són millors que en 2015", ha destacat Jose Muñoz.

Al seu juí, "estem en el moment valencià, però encara ens queden moltes coses per fer" i ha instat a "aprofitar l'oportunitat que tenim ara per a evitar que la dreta puga tornar i destrossar tot el que hem aconseguit avançar".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento