Comunitat Valenciana

Puig sobre el tuit de Morera respecte als exconsellers catalans presos: "És la seua llibertat d'expressió"

  • El president de la Generalitat i secretari general de PSPV, Ximo Puig, ha assegurat respecte a que el president de les Corts, Enric Morera, assegurara en el seu compte de Twitter que no té "cap sentit, ni base jurídica mantindre a la presó preventiva" als exconsellers catalans presos pel 'procés'" que és "la seua llibertat d'expressió".
XIMO PUIG, PRESIDENT DE LA GENERALITAT VALENCIANA
XIMO PUIG, PRESIDENT DE LA GENERALITAT VALENCIANA
EUROPA PRESSS
XIMO PUIG, PRESIDENT DE LA GENERALITAT VALENCIANA

Puig s'ha manifestat així en declaracions als mitjans abans d'inaugurar les Jornades Parlamentàries que reuneixen en Castelló als representants dels socialistes valencians en totes les cambres, en ser preguntat sobre aquest tema.

Segons ha dit el cap del Consell, el tuit en concret no ho ha vist i, per tant, no pot donar "una opinió rigorosa", però entén que és "la seua llibertat d'expressió" (de Morera) i, per tant, "no tinc res més a dir".

El president de les Corts va assenyalar recentment en un missatge en el seu compte de Twitter que considera que no té "cap sentit, ni base jurídica mantindre a la presó preventiva" els exconsellers catalans presos pel 'procés'.

Morera va retuitejar un missatge del periodista Jordi Évole en el qual aquest explicava que havia anat a veure a la presó a Jordi Cuixart i agregava que desitjava "la seua llibertat i la dels seus companys".

"Té raó", indica Morera en el seu missatge d'aquest diumenge, que apunta a més que "cal buscar diàleg, acords sobre base política i no d'acusació penal".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento