El president del PP, Pablo Casado, assistirà el pròxim 22 de setembre a un dinar amb militants en la província de València que marcarà l'"arrancada d'una etapa política apassionant" de cara a les eleccions autonòmiques i municipals, segons ha anunciat aquest dilluns la presidenta del PPCV, Isabel Bonig.

Així ho ha avançat en una roda de premsa després de la celebració del Consell de Direcció del PPCV. Bonig ha destacat que no es tracta d'un acte d'"inici de curs", ja que el PP "no ha descansat", i ha posat en valor que serà Casado l'encarregat de presidir la trobada, ja que el líder del PP "sempre ha mostrat la seua predisposició" a acudir a l'acte.

Aquesta trobada substitueix el tradicional sopar d'inici de curs polític i encara està per determinar la localitat que acollirà la jornada, que "segurament" inclourà la celebració d'una reunió de la Junta Directiva del partit, prèvia al menjar.

CANDIDATURA A L'ALCALDIA DE VALÈNCIA

Tots aquests actes s'emmarquen en la "tardor apassionant" que preveu la formació de cara als comicis autonòmics i municipals, en els quals l'educació, la sanitat, la política social i l'ocupació vertebraran l'acció política del PPCV, ha explicat la seua presidenta.

Pel que fa a la candidatura 'popular' a l'alcaldia de València, Bonig ha assenyalat que el cap de llista es donarà a conéixer entre setembre i octubre i que ja ha "hagut contactes". En aquest sentit, es marcarà una estratègia de comunicació en coordinació amb la resta de capitals autonòmiques.

Bonig s'ha mostrat "il·lusionada" i "emocionada" perquè "tothom està pendent del candidat del PP" en les eleccions municipals de la capital del Turia, un fet que atribueix al fet que "tothom dóna per amortitzat el Govern de la Nau", el primer edil, Joan Ribó, i la primera tinent d'alcalde, la socialista Sandra Gómez. "Tothom està pendent del PP i és bon senyal", ha celebrat.

SENSE DECISIÓ PRESA

La presidenta del PPCV ha insistit que "no hi ha encara cap decisió presa" respecte a la candidatura al consistori, però ha subratllat que la formació "té gent magnífica dins i fora", i ha afegit: "Al·lucine amb les publicacions de noms que mai se m'han passat per la ment".

La dirigent 'popular' ha assegurat que el PP "triarà la millor persona per a guanyar l'alcaldia de València", ja que Pablo Casado "sap" que la ciutat "és fonamental per a aconseguir el govern d'Espanya". Ara, per tant, "l'atenció està a buscar als millors candidats i obtindre els millors resultats".

Consulta aquí más noticias de València.