Comunitat Valenciana

Cs creu "vergonyós" que Morera defenga exconsellers catalans que "se salten la llei en lloc de la Constitució"

  • La portaveu de Ciutadans (Cs) en les Corts valencianes, Mari Carmen Sánchez, ha considerat "vergonyós" que el president del parlament autonòmic, Enric Morera, "defenga qui se salta la llei en lloc de defendre el compliment de la Constitució".
Mari Carmen Sánchez
Mari Carmen Sánchez
CIUDADANOS (TWITTER) - Archivo
Mari Carmen Sánchez

La síndica de Cs ha realitzat aquestes manifestacions després que Morera haja assegurat, en el seu compte de Twitter, que no té "cap sentit, ni base jurídica mantindre a la presó preventiva" els exconsellers catalans presos pel 'procés'.

Sobre este tema, Mari Carmen Sánchez ha asseverat: "Morera és la segona autoritat de la Comunitat Valenciana i, per tant, no pot posar-se del costat dels polítics que van donar un colp i que volen trencar la convivència entre ciutadans". "Compromís s'ha llevat la careta i ha demostrat que recolza l'independentisme amb declaracions com aquesta", ha afegit.

"Entenem que Compromís veja amb afecte als seus socis ideològics de l'independentisme català, però ens pareix atroç que el que haguera de ser el màxim garant de fer complir la Constitució i l'Estat de Dret seguisca fent públic la seua simpatia per els qui no compleixen la llei", ha conclòs la representant de Ciutadans.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento