Comunitat Valenciana

Podem demana convocar la Comissió de Seguiment del Botànic

  • La formació assegura que vol "acabar amb el clima de confrontació" en el Consell.
  • Aposten per convocar-la abans del debat de Política General del pròxim 11 de setembre.
Antonio Estañ y Ángela Ballester
Antonio Estañ y Ángela Ballester
TWITTER DE PODEM
Antonio Estañ y Ángela Ballester

El secretari general del Podem a la Comunitat Valenciana, Antonio Estañ, ha anunciat aquest dilluns que va a iniciar els contactes per a convocar al més prompte possible la Comissió de Seguiment el Pacte del Botànic i "acabar amb el clima de confrontació" i "desconfiança" que s'ha generat en aquests últims dies dins del Consell, una situació que, "evidentment" els preocupa perquè "se’ns escapa que açò ve a causa de la proximitat de l'horitzó electoral", ha apuntat.

En la seua opinió, "quan veritablement ha de demostrar-se que el Botànic és a prova de bombes és ara que s'acosta l'horitzó electoral". "Hi ha certes temptacions partidistes que poden fer que perdem més temps en lluites internes o en qüestions de partit que no a aconseguir més drets per als valencians i valencianes", ha advertit.

Per això, ha instat a convocar la Comissió de Seguiment del Botànic "preferiblement" abans del debat de Política General del pròxim 11 de setembre-, per a desenvolupar una "un full de ruta conjunt" fins al final de legislatura" i "blindar-nos definitivament d'aqueix context en clau partidista".

Estañ s'ha referit així en roda de premsa, al costat de la diputada en el Congrés d'Units Podem, Ángela Ballester, a les polèmiques viscudes en el Consell del Botànic durant l'última setmana per qüestions com la votació de la Comunitat Valenciana en el Consell de Política Fiscal i Financer (CPFF) o la ubicació de la futura comissaria especialitzada en violència de gènere.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento