Comunitat Valenciana

Lolita Flores arriba a Sagunt a Escena per a encarnar a 'Fedra'

  • Les representacions tindran lloc aquest divendres i dissabte al Teatre Romà de la localitat.
  • L’actriu estarà acompanyada per Juan Fernández, Críspulo Cabezas, Eneko Sagardoy i Tina Sáinz.
Fedra en Sagunt a Escena con Lolita Flores
Fedra en Sagunt a Escena con Lolita Flores
GVA
Fedra en Sagunt a Escena con Lolita Flores

El festival Sagunt a Escena presenta la producció 'Fedra', una versió de Paco Bezerra protagonitzada per l'actriu Lolita Flores, que parla sobre la llibertat i l'amor a través d'una dona "contemporània i combativa" que "fuig de la tragèdia i s'atreveix a estimar".

La representació, que tindrà lloc aquest divendres i dissabte, 24 i 25 d'agost, en el Teatre Romà, és una versió de Paco Bezerra dirigida per Luis Luque, sobre l'obra clàssica de 'Fedra' i es va estrenar l'1 d'agost en el Teatre Romano de Mèrida.

L'amor, en molts casos, és sinònim d’"aquesta i felicitat", però en uns altres és també "turment i condemna", i Fedra s'enfronta al dilema de decidir com actuar quan la raó i el desig entren en conflicte, detalla la Conselleria de Cultura en un comunicat.

Nova versió

Aquest personatge es troba "atrapat en les xarxes de la tragèdia", la qual cosa l’ha convertit en un personatge "una miqueta inactiu" i que, "incapaç de triar", es decideix per la pròpia mort com la millor opció.

No obstant açò, en la 'Fedra' que es representa a Sagunt, els seus autors han volgut traure al personatge d'aqueixa letargia per a crear a una dona "més combativa i amb menys por, sense culpa, capaç de lluitar pel que vol i que, abans de res, s'atreveix a estimar".

Repartiment

Lolita estarà acompanyada en escena per Juan Fernández com Teseo, marit de Fedra; Críspulo Cabezas com Hipólito, fillastre; Eneko Sagardoy com Acamante, fill de Fedra i Teseo, i Tina Sáinz com la nodrissa Enone.

El següent espectacle del festival serà el concert de Maria Arnal i Marcel Bagés, sota el títol '45 cervells i un cor', que tindrà lloc el pròxim dimarts 28, a les 22.30 hores i també en el Teatre Romà.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento