Comunitat Valenciana

Més de 2.000 persones es converteixen en 'Ambaixadors d'Hospitalitat'

  • L'Agència Valenciana de Turisme ha celebrat 113 actuacions, entre tallers i accions de sensibilització.
  • La iniciativa busca fer arribar el missatge d’hospitalitat a totes les destinacions.
Spot de la campaña 'Contagia tu hospitalidad'
Spot de la campaña 'Contagia tu hospitalidad'
GVATURISME - Archivo
Spot de la campaña 'Contagia tu hospitalidad'

Més de 2.000 persones s'han convertit en 'Ambaixadors d'Hospitalitat' a través de la formació impartida per la Generalitat a través de Turisme Comunitat Valenciana.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que "el principal objectiu és fer arribar el missatge de l'hospitalitat a totes les destinacions i sectors turístics de la Comunitat".

Des que es va posar en marxa el programa 'Hospitalitat mediterrània' el passat mes de gener i fins al moment, s'han celebrat 113 actuacions, entre tallers i accions de sensibilització que han comptat amb la participació de 2.065 assistents.

Colomer ha manifestat que aquest programa, que té l'objectiu d'impulsar l'hospitalitat com un valor fonamental de la proposta turística de la Comunitat, s'ha impartit en 43 localitats.

Per províncies

En concret, en la província de València, s'han realitzat a Gandia, Utiel, València, Casas Altas, Aiora, Ontinyent, Cullera, Torrent, Mislata, Xeraco, Sagunt, Bocairent, Tuéjar, Villar del Arzobispo, Yátova i Anna.

En la província d'Alacant s'han impartit a Altea, Gata de Gorgos, Alacant, Xàbia, Benidorm, Torrevella, Alcoi, Elx, Dénia, Elda, Biar, Oriola, Santa Pola, Calp, Castell del Castell de Guadalest, Pilar de la Horadada, Cocentaina, Benissa, Castalla i Banyeres de Mariola. En la de Castelló el programa ja ha arribat a les localitats de Peníscola, Montanejos, Castelló, Vinaròs, Orpesa, Soneja i Benicàssim.

En el programa 'Hospitalitat mediterrània' han participat 14 sectors de la indústria turística com a guies turístics, estudiants, restauració, comerciants, hoteleria, gestors de platges, tècnics de turisme, empreses nàutiques, personal d'oci, així com ADLs.

Colomer ha agraït la gran resposta de tots els sectors implicats en el turisme. "Volem arribar a tota la cadena d'influència en l'experiència del turista", ha expressat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento