Sva-ters, Deliri i La Fúmiga participen en el primer KakiFest de Carlet
Sva-ters, Deliri i La Fúmiga participen en el primer KakiFest de Carlet AJUNTAMENT DE CARLET

Els artistes valencians Sva-ters, Deliri, Vadebo, Jazzwoman i La Fúmiga seran els noms del cartell del primer Kakifest, un nou festival de música que se celebrarà a Carlet el pròxim 2 de setembre com a part de la programació festiva de la localitat.

Així, segons ha indicat el consistori en un comunicat, el festival "arredonirà" el dia de les paelles de la localitat. El festival i les paelles se celebraran en la pista d'atletisme.

El cartell recorre l'escena musical valenciana "més actual i aposta per posar Carlet en el mapa dels festivals que aposten pels grups valencians". Així, s'han buscat grups "sobretot ballables" i "per a tots els gustos".

Actualment les Festes de Carlet tenen "moltes activitats dedicades als joves", per açò des de la regidoria de Joventut, s'ha considerat interessant completar les activitats que ja organitzen els festers.

"El KakiFest és una assignatura pendent i respon a les demandes i inquietuds de la joventut carletina, a més de normalitzar la música en valencià", ha assenyalat el consistori en un comunicat.

Consulta aquí más noticias de València.