La CV-675 entre Barx i Gandia s'obri de manera controlada per als veïns
La CV-675 entre Barx i Gandia s'obri de manera controlada per als veïns DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA

La carretera CV-675, entre les localitats de Gandia i Barx, s'obri aquest divendres a la vesprada de manera controlada i vigilada pels cossos de seguretat per a permetre l'accés a les seues cases als veïns, segons ha informat el 112 en el seu compte de Twitter.

Així, els veïns de les urbanitzacions de Gandia que han sigut afectades aquesta setmana per l'incendi de Llutxent -Montesol, Montepinos i Las Cumbres- poden visitar els seus habitatges aquest divendres a la vesprada, però no podran tornar encara, ja que el subministrament de llum i aigua no es podrà restablir fins a la setmana pròxima.

Així, a partir de les 16 hores els veïns poden circular per la carretera per a arribar als habitatges de manera controlada, sota la vigilància de Guàrdia Civil, Policia Nacional, de la Generalitat i local de Gandia.

A partir de les 19 hores s'obrirà la circulació de la CV-675 al públic amb vigilància de les forces de seguretat, ja que solament es permetrà circular. No es podrà aparcar ni desplaçar-se per les urbanitzacions.

En la zona, alguns dels evacuats continuen podent tornar als seus habitatges. Així, el 112 ha indicat que aquesta vesprada, les persones que viuen en el centre sociosanitari Mondúver - Barx tornaran a la residència.

Consulta aquí más noticias de València.