Comunitat Valenciana

À Punt presenta els seus primers programes esportius

  • Els diumenges emetrà ‘TOT Futbol’ i els dimecres ‘TOT Esport’.
  • 'TOT Futbol' arranca dissabte 11 d'agost amb una edició especial per a analitzar el Trofeu Taronja.
  • L'aposta per esport està "molt present igualment en la ràdio i en el web", segons Empar Marco.
À Punt presenta la seua programació esportiva
À Punt presenta la seua programació esportiva
À Punt Mèdia
À Punt presenta la seua programació esportiva

'TOT Futbol' i 'TOT Esport' seran els primers programes esportius amb els quals À Punt tractarà d'acostar a les pantalles valencianes "tot" l'esport cada diumenge i cada dimecres a la nit.

La cadena pública ha presentat tots dos espais aquest divendres en el Centre de Producció de Programes de Burjassot. En el cas de 'TOT Futbol', el programa arranca dissabte, 11 d'agost, amb una edició especial per a analitzar tot allò relacionat amb el Trofeu Taronja.

Aquest serà el punt de partida d'un programa que s'emetrà en directe cada diumenge, a partir de les 22.30 hores, i que estarà presentat pels periodistes Vicent Sempere i Maria Josep Berbegall. El programa també comptarà amb la presència de l’exfutbolista professional David Albelda com a analista principal. I entre els col·laboradors estarà l'entrenador valencià José Luis Oltra i l'ex porter del València CF i del Vila-real CF, Andreu Palop.

La segona aposta d’À Punt per al món d'esport es diu 'TOT Esport'. El programa, que arrancarà el dimecres 15 d'agost, parlarà de totes les disciplines i de l'actualitat d'esport.

'TOT Esport' estarà presentat per la periodista Maria Josep Berbegall, qui estarà acompanyada per l’exjugador i excapità del València Basket, Nacho Rodilla. En el programa participaran, a més, diferents especialistes en les diverses disciplines, com per exemple Carlos Domingo i Leyre Ortí.

“Cobertura global de tot l’esport valencià”

Durant la presentació, la directora general d’ÀPunt, Empar Marco, ha explicat que els dos programes són una "aposta important" per a la televisió pública valenciana, i també ha recordat que l'aposta per esport està "molt present igualment en la ràdio i en el web".

"Farem una cobertura global de tot l’esport valencià, tant masculí com a femení, i de qualsevol modalitat", ha remarcat Marco.

Per la seua banda, Agustí Mezquida, productor executiu de VITV València, ha destacat l'equip humà: "El més important és el talent i l'experiència de l'equip que farà el programa", ha assegurat.

Per la seua banda, David Albelda ha expressat el seu "orgull" per formar part del projecte. "Intentarem fer un programa d'èxit. Estem convençuts", ha defensat en la seua intervenció l'ex jugador. I Nacho Rodilla ha "deixat clara la voluntat de recolzar i visibilitar tots esports que es practiquen a la Comunitat Valenciana i als seus protagonistes".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento