Turisme posa en marxa una pàgina web específica de cicloturisme
Turisme posa en marxa una pàgina web específica de cicloturisme GVA

Turisme Comunitat Valenciana ha posat en marxa una pàgina web específica de cicloturisme amb l'objectiu de facilitar l'accés a la informació als interessats en aquest producte turístic. 

L’organisme impulsa, dins de l'estratègia Creaturisme, la creació, promoció i comercialització de productes turístics amb l'objectiu de posicionar a la Comunitat Valenciana com a destinació diferenciable. 

Així, l'estratègia de Creaturisme pretén impulsar el desenvolupament de productes que afavorisquen la riquesa i diversitat, diferenciant l'oferta turística i incidint en la desestacionalització de la demanda i la sostenibilitat del model turístic valencià. 

La nova web del producte cicloturisme de la Comunitat Valenciana (https://cicloturismo.comunitatvalenciana.com) és la primera que es posa en marxa de les previstes destinades a facilitar la informació de diferents productes turístics especialitzats, segmentats i de base experiencial. 

Així, pròximament s’obriran webs de producte multidioma, destinades al mercat global que afavoreixen el posicionament sobre la base d'eines SEO i la comercialització gràcies a la integració en la plataforma d'experiències (www.experienciascv.es). 

Prop de 400 propostes

La nova plataforma d'experiències vinculades al producte turístic, impulsada per Turisme Comunitat Valenciana, compleix els seus primers quatre mesos de vida amb prop de 400 propostes singulars que els usuaris poden gaudir durant aquesta temporada estival. 

Aquest sistema multidispositiu, presentat en la passada edició de Fitur, té l'objectiu de promocionar i posicionar la Comunitat Valenciana com una destinació única i singular. Des de la seua posada en marxa, fa ja quatre mesos, aglutina prop de 400 propostes experiencials de les tres províncies. 

ExperienciasCV compta amb una pàgina web pròpia i amb una aplicació per a mòbils IOS i Android que es va actualitzant constantment, així com una versió en paper composta per 4 guies temàtiques sota els títols de Mediterrani actiu, Mediterrani rural, Mediterrani cultural i Mediterrani gastronòmic i saludable.

Consulta aquí más noticias de València.