Cauen més de 1.300 rajos, la meitat en la comarca de la Vall de Cofrents-Aiora
Cauen més de 1.300 rajos, la meitat en la comarca de la Vall de Cofrents-Aiora AEMET

La tempesta que va passar en la nit d'aquest dimecres per la Comunitat Valenciana va deixar més de 1.300 descàrregues de rajos, la meitat en la comarca de la Vall de Cofrents-Aiora a més de pluja amb d'intensitat molt forta i calamarsa en el centre i nord de la comarca, segons ha informat Aemet.

Aquest dijous es poden produir de nou ruixats i tempestes a la vesprada a l'interior de Castelló, que poden ser localment fortes en el nord de la província, on segueix l'avís groc ja que poden deixar 30 litres per metre quadrat.

A més, no es descarta que la tempesta es produïsca en altres zones de muntanya o s'estenguen cap a zones del litoral de manera més dispersa i menys intensa.

El vent bufarà variable fluix tendint a component est a la vesprada amb intervals de moderat en el litoral. Les temperatures mínimes es mantindran amb pocs canvis i les màximes aniran en ascens i arribaran als 37 graus en punts com Ontinyent, mentre que València, Castelló i Alacant no se superaran els 32.

Divendres

No obstant açò, aquest divendres les màximes registraran un descens notable excepte a Alacant, que seguiran amb 32 graus, mentre que a València no se superaran els 27 i a Castelló els 29.

Així mateix, excepte en el sud d'Alacant, on hi haurà intervals nuvolosos, en la resta, hi haurà un predomini de cels coberts amb pluges i tempestes ocasionals que seran localment fortes en el litoral sud de València i nord d'Alacant.

Consulta aquí más noticias de València.