Comunitat Valenciana

L'incendi de Llutxent obliga a desallotjar a 2.500 persones de la Drova i dues urbanitzacions

  • Durant la nit, Bombers Forestals, Divalterra, el Consorci Provincial i la UME han continuat les tasques d’extinció.
  • A les 23.00 hores es va constituir el Centre de Coordinació Operativa Integrada.
Incendio en Llutxent
Incendio en Llutxent
UME
Incendio en Llutxent

L'incendi declarat en la vesprada d'aquest dilluns a Llutxent ha obligat a desallotjar a última hora de la nit a unes 2.500 persones de la zona de la Drova i les urbanitzacions de Montesol i Montepino, segons informa el 112 GVA en el seu compte de Twitter, amb dades de la Guàrdia Civil.

Al llarg de la nit han treballat en la zona, en successius relleus, vuit unitats de Bombers Forestals de la Generalitat, cinc autobombes, vuit brigades de Divalterra, cinc dotacions i cinc comandaments del Consorci Provincial.

Durant la nit, dues seccions en línia de la Unitat Militar d'Emergències han realitzat labors d'atac directe del foc amb una autobombes i eina manual de cua a cap en el flanc esquerre del foc, segons informa la UME en Twitter. En total, d'aquest cos s'han desplaçat 120 efectius i 40 vehicles.

Creu Roja ha instal·lat un alberg per al reallotjament preventiu dels afectats en el Pavelló del Raval a Gandia, segons informa el consistori gandià.

A aquest punt poden acudir les persones desallotjades i que no disposen de lloc al que traslladar-se. El consistori ha contractat autobusos des de les zones afectades per al trasllat dels evacuats.

A les 23.00 hores es va constituir el Centre de Coordinació Operativa Integrada per a coordinar als organismes intervinents.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento