Comunitat Valenciana

Izal, Beret i Space Elephants, caps de cartell del primer Mediterránea Festival

  • L’esdeveniment se celebrarà del 23 al 25 d’agost a Tavernes de la Valldigna.
  • Les entrades anticipades estan a la venda a través de la mateixa web del festival.
IZAL en el Mediterránea Festival
IZAL en el Mediterránea Festival
MEDITERRÁNEA FESTIVAL
IZAL en el Mediterránea Festival

La banda Izal és l'última incorporació a l'ampli cartell de la primera edició del Mediterránea Festival, que tindrà lloc del 23 al 25 d'agost a Tavernes de la Valldigna (València), i comptarà amb grans artistes del panorama nacional, als quals s'ha unit Izal, com Beret, Space Elephants, Juancho Marqués o la M.O.D.A.

La primera edició del Mediterrárea Festival, que compta amb diferents estils musicals, com indie, pop, rock, música electrònica o hip-hop, ha tancat el seu cartell amb la incorporació del grup Izal a la programació, segons ha informat l'organització en un comunicat.

La banda Izal compta amb una gran trajectòria ja que en els últims anys s'han convertit en una de les grans bandes nacionals amb milers de seguidors fidels a la seua música, repleta de grans cançons com 'La mujer de verde', 'Copacabana', 'Qué bien', ‘Pequeña gran revolución', 'Agujeros de gusanos', o 'El Baile', entre unes altres. A més, no faltaran en el Mediterrània Festival algunes del seu nou treball, Autoterapia, com 'El Pozo' o 'Pausa'.

Cartell

El Festival comptarà amb les actuacions de Izal, Dorian, Sidonie, Beret, la M.O.D.A., La Habitació, Roja, Rulo i la Contrabanda, Varry Brava, Carmen Boza, Rufus T. Firefly i Despistados.

També estaran Dinero, Juancho Marqués, Nikone, Sexy Zebras, Bombai, El Niño de la Hipoteca, The Tripletz, Space Elephants, Brisa Fenoy, Ñekü, Nixon, Lara Taylor & Mystic DJ, Lorena Castell DJ Set, Bitches Deejays, Embusteros, Jorge Leon i Plan B.

En la primera edició del festival hi haurà un escenari principal i una carpa amb escenari i cabina DJ, per on passaran també grans artistes i influencers. A més, comptarà amb una gran zona gastronòmica amb varietat de Food Truks per a tots els gustos.

El recinte es troba situat a només 100 metres de la platja de Tavernes de la Valldigna, per la qual cosa li dóna un "gran valor afegit" en poder gaudir de fantàstics concerts al costat del mar i poder acomiadar l'estiu de la millor forma.

Així mateix, els assistents disposaran d'una gran zona d'acampada amb capacitat per a 5.000 persones i que es troba al costat del recinte, per la qual cosa suposa una "gran comoditat" per als festivalers, que podran accedir directament al recinte de concerts, i on també es realitzaran algunes activitats i concerts exclusius.

Entrades anticipades a la venda

La Platja de Tavernes de la Valldigna es troba situada al sud de la província de València, a la comarca de La Safor, on es pot acudir tant per carretera -AP-7 i N-322- com per tren de rodalies o autobús des de València o Gandia. Les entrades anticipades estan a la venda a través de la mateixa web del festival, tant els abonaments per als tres dies com les entrades d'un dia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento