Comunitat Valenciana

Els taxistes mantenen tancat al trànsit el carrer Colón per tercer dia

  • Més de mig centenar de taxistes han passat la nit enfront de Delegació del Govern.
  • Estan a l’espera de la reunió que mantindrà hui el ministre de Foment amb les comunitats autònomes.
Los taxis cortar la calle Colón por tercer día
Los taxis cortar la calle Colón por tercer día
EUROPA PRESS
Los taxis cortar la calle Colón por tercer día

Els taxistes mantindran tancat aquest dimecres al trànsit el carrer Colón de València per tercer dia consecutiu a l'espera dels resultats de la reunió que mantindrà aquesta vesprada el ministre de Foment, José Luis Ábalos, amb les comunitats autònomes en el marc de la Conferència Nacional del Transport, segons ha assenyalat el representant de la Confederació de Taxistes Autònoms i portaveu en l'Associació Nacional del Taxi, Fernando del Molino.

Més de mig centenar de taxistes han passat la nit enfront de Delegació del Govern, situada en aquest cèntric carrer, per a protestar per la concessió de les llicències VTC i des de primera hora d'aquest dimecres s'estan incorporant nous vehicles al carrer Colón, on solament està obert el carril esquerre.

Del Molino ha explicat que no tenen previst cap altra mesura per a aquesta jornada perquè volen reduir "al màxim" les accions de protesta com a "acte de bona voluntat", ja que estan "esperançats" que de la reunió d'aquesta vesprada puga sorgir alguna proposta.

Sobre aquest tema, ha recalcat que no volen "fastiguejar" a la mobilitat de la ciutat i de fet s'estan centrant a garantir els serveis per a atendre els desplaçaments als hospitals.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento