Comunitat Valenciana

Mercadona amplia el Bloc Logístic de San Isidro amb una nau de 53.000 m2

  • La cadena de supermercats Mercadona ha començat els treballs per a l'ampliació del Bloc Logístic que té a San Isidro (Alacant) amb la construcció d'una nova nau que ocuparà 53.000 m2 sobre una parcel·la de més de 83.000, situada entre els carrers Espanya i Portugal del Polígon Industrial La Granadina enfront de l'actual nau de congelat, línia del pa i refrigerats que forma part del Bloc Logístic.
Bloc Logístic de San Isidro
Bloc Logístic de San Isidro
MERCADON
Bloc Logístic de San Isidro

En la seua construcció treballen més de 17 empreses locals, la major part d'elles xicotetes i mitjanes empreses (pimes) de la província, "la qual cosa suposa un impuls en la reactivació econòmica de la zona durant el transcurs de les obres", ha indicat la companyia aquest dimarts en un comunicat.

La construcció de la nova nau s'abordarà en dos fases. Una primera que té prevista la seua finalització a l'estiu de 2019, en la qual es projecta situar el magatzem del peix; i, una segona fase, que està prevista la seua finalització i posterior engegada en 2021, on se situaran els productes peribles i refrigerats.

L'àrea de frescs comptarà amb un sistema automatitzat PPG (Picking Ponte Grua), un sistema innovador d'emmagatzematge i preparació de palets de carn, fruita i verdura. Amb aquest sistema s'elimina la manipulació i els sobreesforços per part dels treballadors en tot el procés, des de la recepció de mercaderies fins a la formació dels palets que seran expedits a les botigues.

A més, garanteix la correcta manipulació dels productes, assegurant la qualitat dels mateixos. Aquesta eficiència en els processos és clau per a complir l'objectiu de la companyia de garantir la màxima qualitat i frescor dels productes als clients.

Aquesta nova nau vindrà a sumar-se al conjunt del bloc logístic que opera des de l'any 2002 en el polígon Industrial La Granadina a San Isidro. El bloc logístic disposa d'una plantilla de 640 persones, i subministra actualment 171 supermercats de les províncies d'Alacant, Albacete i la Regió de Múrcia pel que podrà incrementar la seua capacitat de forma paral·lela al creixement constant de la companyia.

MERCADONA A ALACANT

Mercadona compta amb 100 supermercats en els 42 municipis en els quals està present de la província d'Alacant que proporcionen ocupació estable a més de 4.960 treballadors.

D'altra banda, la cadena ha reforçat al llarg de 2017 la seua responsabilitat social en la província per mitjà de diferents iniciatives, amb més d'11.900 quilos d'aliments donats a la Fundació Banc d'Aliments d'Alacant.

A més, ha col·laborat en múltiples 'Operacions Quilo' amb Creu Roja, Caritas i altres entitats benèfiques, i en iniciatives com la del Banc d'Aliments a través de la seua campanya 'El Gran Recapte', participant amb els supermercats que té en gran part dels municipis de la província.

Des de juny de 2016, Mercadona també col·labora amb el Menjador Social de l'Associació de Veïns La Prosperitat de San Gabriel, a Alacant, donant diàriament productes que retira de la venda però que estan en perfecte estat per al seu consum.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento