Comunitat Valenciana

S'escapen diversos bous del correbous de la Vall d'Uixó

  • Diversos bous del correbous dels festejos taurins de les Penyes en Festes que se celebren en la localitat de la Vall d'Uixó (Castelló) s'han escapat aquest dilluns del recorregut previst pel trencament d'una barrera. Des de l'Ajuntament han destacat que no hi ha hagut que lamentar cap dany personal.

Segons han explicat fonts municipals a Europa Press, "tots els informes del recinte estaven en regla" però, pel que sembla, el trencament d'una de les barreres del recinte que ha sigut colpejada pels bous a la baixada del camió ha permès els animals eixir del recinte".

Les mateixes fonts han assegurat que els animals han estat "controlats en tot moment" i han pogut ser tancats als voltants del pàrquing del Conservatori Superior de Música Francesc Peñarroja "gràcies a la rapidesa dels efectius de la Policia Local i aficionats". Així doncs, els bous estan controlats i des de la corporació municipal han ressaltat que "no hi ha hagut ferits".

Així mateix, en un comunicat, l'Ajuntament ha precisat que "la documentació i l'expedient per a l'eixida del correbou estava en regla i amb l'autorització pertinent, inclòs el certificat de l'aparellador de la Federació de Festes".

INFORME PER A MILLORAR LA SEGURETAT

Des del consistori se'n va a sol·licitar un informe per a "implementar mesures que milloren la seguretat dels recintes taurins com el produït aquest matí".

"La Vall d'Uixó -recalca la institució local- sempre ha sigut un referent en matèria de seguretat taurina i pioner en la implantació de mesures de seguretat. L'experiència del municipi en l'organització d'actes taurins ha fet que la reacció haja sigut ràpida per part de la Policia Local, la directiva de les Penyes en Festes, els aficionats i el ramader, amb un dispositiu que ha acorralat els animals en un recinte tancat en la zona del Conservatori".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento