Comunitat Valenciana

Turisme recolzarà la 'Ruta del Grial' que va des d'Osca fins a València

  • Es tracta del camí que va des del monestir de Sant Joan de la Penya fins a la Catedral de València.
  • La Generalitat ha autoritzat la subscripció d'un conveni amb l'Associació Cultural Camí del Sant Grial.
  • El Consell destinarà 60.000 euros perquè es promoguen actuacions de promoció d’aquest producte turístic.
Catedral de Valencia
Catedral de Valencia
FUNDACIÓN TURISMO VALENCIA - Archivo
Catedral de Valencia

El Consell ha autoritzat aquest divendres la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l'Associació Cultural Camí del Sant Grial per a la posada en marxa i promoció de la 'Ruta del Grial', des del monestir de Sant Joan de la Penya, a Osca, fins a la Catedral de València.

Mitjançant aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana destinarà 60.000 euros perquè l'Associació Cultural Camí del Sant Grial promoga diferents actuacions de promoció del producte turístic 'Ruta del Grial'.

Cal ressaltar que Turisme Comunitat Valenciana té entre les seues finalitats la promoció i difusió de l'oferta turística de la Comunitat Valenciana amb l'objectiu de consolidar el nostre territori com un de les principals destinacions turístiques a nivell nacional i internacional i potenciar les accions de promoció de l'oferta turística dins i fora del seu àmbit territorial.

A més, els programes i actuacions de Turisme Comunitat Valenciana han d'estar orientats, entre altres objectius, a comunicar positivament la imatge turística de la Comunitat Valenciana, així com facilitar la comercialització dels diferents productes turístics entre els quals troba el turisme cultural.

Per a la consecució d'aquests objectius Turisme Comunitat Valenciana realitza i coordina activitats d'informació, promoció i publicitat dels productes turístics, podent recolzar la realització d'actuacions conjuntes de cooperació amb altres entitats i associacions del sector, tant públics com a privats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento