Comunitat Valenciana

Oltra demana a Podem que es torne a llegir els compromisos del Consell perquè són "de calat"

  • VALÈNCIA, 27 (EUROPA PRESS)
Mónica Oltra
Mónica Oltra
Europa Press
Mónica Oltra

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha demanat aquest divendres a Podem que "torne a llegir-se" els compromisos adquirits pel Govern valencià en l'últim seminari de Castalla (Alacant) perquè hi ha objectius "de calat". No obstant açò, ha assenyalat que "estan en el seu dret" a pensar que aquests plans són "un decàleg d'estiu".

"Potser ha de fer-se una altra lectura, però en qualsevol cas tenen dret a opinar. Són companys del Pacte del Botànic i tots els seus suggeriments seran benvinguts", ha apuntat Oltra en la roda de premsa posterior al ple del Consell.

Sobre aquest tema, ha apuntat que suposa que amb aquesta crítica de "catàleg d'estiu" el partit que lidera Antonio Estañ "vol dir que els objectius no són els més importants". "Estan en el seu dret de pensar això, però haurien de tornar a llegir-los perquè hi ha objectius molt importants, de calat", ha apuntat. "A mi m'agrada molt l'estiu, no sé que té la gent amb l'estiu", ha bromejat.

En qualsevol cas, ha explicat que els projectes normatius per a resoldre les situacions "més peremptòries, d'emergència" ja estan "acabats o en tramitació". D'aquesta manera, ha aclarit que atés que el canvi normatiu "profund ja està fet, ara els objectius estan més posats en la legislatura que vé". "Atallada l'emergència cal consolidar el canvi a llarg termini", ha constatat.

Així, ha insistit que "una vegada posada la gent en el sistema, ara cal millorar la seua atenció". En eixe sentit, ha destacat la importància dels 50 nous compromisos. "O és que l'estratègia oncològica infantil és un programa d'estiu", ha qüestionat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento