Comunitat Valenciana

Rescaten 20 persones en dos pasteres en alta mar i s'atén nou arribats a Altea

  • Salvament Marítim i Guàrdia Civil treballen en el rescat de dos pasteres localitzades en aigües d'Alacant amb una vintena de persones a bord, mentre que a Altea
Un operari de Salvament Marítim i una pastera al fons, arxiu
Un operari de Salvament Marítim i una pastera al fons, arxiu
SALVAMENTO MARÍTIMO
Un operari de Salvament Marítim i una pastera al fons, arxiu

s'ha localitzat nou persones que estan sent ateses per Creu Roja i que han arribat en una tercera pastera.

L'embarcació de Salvament Marítim Diphda ha rescatat les 08.42 hores d'aquest divendres huit immigrants en una pastera localitzada a 50 milles al sud-est d'Alacant. Segons ha informat Salvament a Europa Press, l'embarcació de rescat es dirigeix cap al port de Xàbia, on s'espera que arriben entorn de les 10.45 hores.

D'altra banda, en aquests moments, l'embarcació de la Guàrdia Civil Riu Guadiaro es dirigeix a un punt a 22 milles al sud-est de Benidorm en el qual un pesquer ha albirat una pastera amb unes 12 persones a bord. S'espera que arriben al port de la Vila Joiosa entorn de les 14.30 hores.

Així mateix, ja en terra, Creu Roja Alacant ha confirmat que ha arribat una tercera pastera a Altea. En total, han sigut localitzades nou persones que estan sent ateses sanitàriament en les dependències de la Guàrdia Civil de la localitat.

Creu Roja ha indicat que ha mobilitzat als seus equips per a atendre les persones que vagen sent localitzades.

És la tercera vegada, en el que va d'any, que es localitzen pasteres en la província. La primera va ser al gener, quan es van interceptar tres immigrants a Calp, i la segona al maig quan es van localitzar onze persones a Altea.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento