Comunitat Valenciana

Sánchez, Betoret i Barrachina, en el nou Comité Executiu del PP de Casado

  • Seran els secretaris de Transparència, Política Provincial i Revolució Digital, respectivament.
  • Predominen les persones procedents de les candidatures del mateix Casado i de María Dolores de Cospedal.
Reunión Del Comité Ejecutivo Del PP En Barcelona Presidido Por Pablo Casado
Reunión Del Comité Ejecutivo Del PP En Barcelona Presidido Por Pablo Casado
EUROPA PRESS
Reunión Del Comité Ejecutivo Del PP En Barcelona Presidido Por Pablo Casado

El president de la Diputació d'Alacant, César Sánchez, l'expresident del PP de la província de València Vicente Betoret, i el president del PP de Castelló, Miguel Barrachina, han entrat en el nou Comité Executiu del PP que aquest dijous ha anunciat el seu president, Pablo Casado, a Barcelona. Per la seua banda, Esteban González Pons serà el portaveu en el Parlament Europeu.

En concret, el president de la Diputació d'Alacant, César Sánchez, serà el secretari de Transparència, l'expresident del PP de la província de València Vicente Betoret

serà el secretari de Política Provincial, el president del PP de Castelló i Miguel Barrachina, serà el secretari de Revolució Digital.

En el nou Comité Executiu del partit predominen les persones procedents de les candidatures del propi Casado i de María Dolores de Cospedal. També s'han integrat 10 dirigents que van estar en la candidatura de Soraya Sáenz de Santamaría, com l'alcaldessa de Logronyo, Cuca Gamarra, així com Marimar Blanco o Carlos Iturgaiz.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento