Ribó, després de l'arxiu de la causa per l'enquesta fallera: "La denúncia era fum"
Ribó, després de l'arxiu de la causa per l'enquesta fallera: "La denúncia era fum" Europa Press - Archivo

"Un espés fum que es repeteix amb desenes de denúncies als regidors de govern en Fiscalia, en els jutjats, davant el Defensor de Poble, el Síndic de Greuges o l'Oficina Antifrau", ha assenyalat el primer edil després de tindre constància de la resolució judicial. El jutge ha adoptat aquesta mesura després de la petició de sobreseïment de les actuacions plantejada aquest dimecres pel fiscal del cas.

Joan Ribó ha agregat que "la decisió del jutge de sobreseure i arxivar la denúncia", presentada per un assessor imputat per corrupció del PP, així com els regidors del grup municipal 'popular' -imputats en un 90 per cent per corrupció-, acredita el que ja vam dir des d'un principi".

"En primer lloc, que la denúncia era fum, un espés fum que es repeteix amb desenes de denúncies als regidors del govern en Fiscalia, en els jutjats, davant el Defensor de Poble, el Síndic de Greuges o l'Oficina Antifrau", ha insistit l'alcalde.

Així, ha afirmat que el propòsit dels denunciants és "molt clar" ja que "els imputats per corrupció ens denuncien constantment amb la intenció de fer veure que tots som iguals" quan "no és així".

Ribó ha assegurat que "València és una ciutat de gent honrada, treballadora, que s'esforça cada dia, lluny del que han practicat els dirigents del PP durant els últims vint anys: la corrupció sistemàtica i organitzada".

"GOVERN HONRAT I RESPONSABLE"

En aquesta línia, ha manifestat que el govern municipal que presideix, "el Govern de la Nau" que conformen Compromís, PSPV i València en Comú, és "un govern honrat i responsable". El responsable municipal ha agregat que "feliçment, la ciutadania ha decidit deixar arrere la corrupció del PP".

"Si el PP pretén implantar la paràlisi en el govern municipal a força de denúncies sense fonament no ho va a aconseguir perquè a València les polítiques de canvi i de progrés són imparables", ha asseverat l'alcalde.

Consulta aquí más noticias de València.