Comunitat Valenciana

FGV recupera la circulació de la Línia 3 que connecta amb El Campello després del tancament d'Estels

  • Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha informat aquest dijous que ja s'ha recuperat la normalitat en la circulació de totes les línies del TRAM d'Alacant després de la suspensió temporal de l'ús de l'Estació subterrània d'Estels que va obligar la suspensió de la línia 3 que connecta Alacant amb El Campello.
Accés a la plataforma de vies d'Estels clausurat
Accés a la plataforma de vies d'Estels clausurat
FGV
Accés a la plataforma de vies d'Estels clausurat

No obstant açò, segons ha indicat FGV a Europa Press, els tramvies segueixen sense poder accedir a Estels ja que continuen els treballs. Però la Línia 3 (Alacant-El Campello) ja funciona, igual que la resta.

D'eixa manera, els tramvies entren sense usuaris en la parada terme el que permet "oferir servici amb normalitat des de -la parada de-, Mercat".

TANCAMENT TEMPORAL

FGV ha clausurat temporalment l'accés a l'estació mentre finalitzen les obres de reparació de l'ascensor envidrat que dóna accés a la plataforma de vies subterrànies i espera que puga estar oberta al llarg del cap de setmana vinent.

Els treballs de desmuntatge de l'estructura metàl·lica deteriorada que sustenta l'ascensor van començar la nit del dimarts. No obstant açò, les plaques de vidre que envolten al mecanisme van començar a moure's i, per açò, s'ha pres la decisió de tancar l'accés als usuaris de manera preventiva.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento