Comunitat Valenciana

Jesús Iglesias Noriega serà el nou director artístic de Les Arts

  • Jesús Iglesias Noriega -director del departament artístic de la Duch National Opera & Ballet dels Països Baixos- serà el nou director artístic del Palau de les Arts Reina Sofia de València i substituirá, d'aquesta manera, Davide Livermore.
COMISSIÓ AVALUACIÓ DE LES ARTS
COMISSIÓ AVALUACIÓ DE LES ARTS
GVA
COMISSIÓ AVALUACIÓ DE LES ARTS

La comissió de valoració per a la selecció de les candidatures aspirants a obtindre la Direcció artística de Les Arts mitjançant concurs públic ha conclòs el procés de selecció seguint el Codi de Bones Pràctiques en la Cultura Valenciana, ha informat la Conselleria de Cultura a través d'un comunicat.

La comissió avaluadora ha considerat el currículum i el projecte de Jesús Iglesias Noriega com el més idoni per a assumir la direcció artística de Les Arts, per la formació específica del candidat, així com pels coneixements musicals, l'experiència internacional i l'experiència en projectes educatius; la capacitat d'adaptació a l'actual model artístic de Les Arts; la capacitat d'innovació artística i en la gestió, així com de lideratge d'equips.

Així mateix, destaca la seua demostrada agenda i 'networking' nacional i internacional en l'àmbit de teatres operístics; la capacitat de relacions públiques en el món operístic, i coneixements de gestió i visió econòmica de la programació per a dissenyar un contingut econòmicament sostenible.

Iglesias Noriega (Oviedo, 1971) ha sigut fins ara director del despartamento artístic de la Duch National Opera & Ballet dels Països Baixos i va exercir com a coordinador artístic del Teatre Reial de Madrid entre 2002 i 2012, així com ajudant de la Direcció artística i Musical d'aquest entre 1997 i 2001. Prèviament va col·laborar en la Direcció artística del Teatre Colón de Buenos Aires.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento