Comunitat Valenciana

Solmarket arrancarà en la platja del Puig amb showcookings de finalistes de 'Masterchef'

  • El festival gastronòmic i d'oci familiar Solmarket arrancarà aquest dijous en el passeig marítim de la platja del Puig (València) a partir de les 19.00 hores amb showcookings d'exconcursants de 'Masterchef', com Jorge i els finalistes Toni Carceller i Ketty.
Festival Solmarket
Festival Solmarket
SOLMARKET
Festival Solmarket

D'accés gratuït i fins al 15 d'agost, la tercera edició de Solmarket oferirà un extens programa d'actuacions musicals, tallers infantils, foodtrucks i altres propostes de temps lliure per a tots els públics i a tan sols 25 metres del mar, destaquen els responsables de la iniciativa a través d'un comunicat.

La vesprada del 26 de juliol els exconcursants de 'Masterchef' Toni Carceller, Ketty i Jorge revelaran els seus secrets de fogons mentre cuinen en directe per als assistents, a més de donar a conéixer les seues propostes culinàries en un àrea amb 20 food trucks i gastronomia per a tots els gustos.

Solmarket 2018 també rebrà la visita d'altres concursants del programa, a més de la guanyadora de l'última edició de 'Masterchef'.

Històrics vehicles convertits en cuines rodants, com l'autobús anglés de dos plantes del valencià Toni Carceller, oferiran gastronomia gourmet amb diferents propostes, des de menjar típic americà, mexicana o cuina vegana, sense gluten o especialitzades en fritades del Sud, entre altres exemples.

Durant 21 dies i en horari de set de la vesprada fins a les dotze i mitja de la nit, Solmarket animarà les vesprades de l'estiu amb l'objectiu d'aconseguir que els visitants s'evadisquen de la ciutat i gaudisquen de moments màgics i inoblidables amb una original decoració estival composta per 600 flotadors i més de 1.000 bombetes.

En la jornada inaugural, que estarà amenitzada amb l'actuació musical de Los Guapos, també es duran a terme 1.000 desafiaments entre els assistents en els quals es premiarà la destresa i punteria dels participants.

Tots els interessats hauran de descarregar-se el desafiament de la pàgina web http://solmarket.es/ o de les xarxes socials del festival per a participar en els jocs i portar-se com a premi begudes gratis.

L'ÀREA INFANTIL ES CUADRIPLICA

L'àrea infantil cuadriplica en aquesta edició el seu espai i oferta lúdica amb tallers per a totes les edats. Entre les principals novetats, destaquen Sopars amb Personatges Animats, on els més xicotets podran conéixer als seus dibuixos preferits mentre sopen.

A més, tindran lloc tallers de manualitats, pintacares, i jocs tradicionals com els de pesca a l'aneguet, entre moltes altres activitats dirigides per professionals de l'animació infantil.

Un total de 25 actuacions musicals en directe i un market estiuenc amb 100 expositors de moda, complements, decoració i artesania, completen l'oferta de la tercera edició de Solmarket que enguany compta amb un pàrquing de 7.000 m2 i preveu l'assistència de més de 80.000 persones.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento