Comunitat Valenciana

Gaspar rebutja parlar sobre el retorn de Rodríguez a l'alcaldia d'Ontinyent

  • Considera que com a responsable provincial no ha de ficar-se en eixe assumpte ni en qüestions d'un ajuntament.
  • La Junta General de Divalterra ha aprovat el cessament com a conseller de Jorge Rodríguez
El nou president de la Diputació de València, el socialista Toni Gaspar
El nou president de la Diputació de València, el socialista Toni Gaspar
DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA
El nou president de la Diputació de València, el socialista Toni Gaspar

El nou president de la Diputació de València, el socialista Toni Gaspar, ha declinat aquest dimarts pronunciar-se sobre el retorn a l'Alcaldia d'Ontinyent, de l'expresident de la corporació provincial Jorge Rodríguez. Ha considerat que n'hi ha "prou d'opinadors" sobre aquest tema, segons ha dit, "una legió d'opinadors" i ha descartat sumar-se a ells.

Gaspar s'ha pronunciat d'aquesta manera abans de començar a la Diputació de València la sessió extraordinària i urgent de la Junta General de Divalterra, en la qual s'ha aprovat el cessament com a conseller de Jorge Rodríguez després de la seua detenció i posada en llibertat amb càrrecs en l''Operació Alqueria' i la seua dimissió com a president de la institució provincial i com a diputat provincial.

"Ja n'hi ha prou d'opinadors. Hi ha una legió", ha insistit el nou president de la Diputació, que ha descartat sumar-se. Gaspar, que ha substituït Rodríguez com a president després d'ocupar en el seu equip de govern la delegació d'Hisenda, ha considerat que com a responsable provincial no ha de ficar-se en eixe assumpte ni en qüestions d'un ajuntament.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento