Julio Iglesias rebutja que li comuniquen a Ojén (Màlaga) la demanda per la presumpta paternitat d'un valencià
Julio Iglesias rebutja que li comuniquen a Ojén (Màlaga) la demanda per la presumpta paternitat d'un valencià EUROPA PRESS

El passat mes de març, la defensa de Javier Sánchez va demanar al Jutjat de Primera Instància número 13 de València, que va admetre a tràmit la demanda de paternitat, que realitzara un nou emplaçament per a la comunicació d'eixa denúncia, atés que successivament s'havien presentat en la vivenda de l'intèrpret en la localitat malaguenya sense que cap empleat volguera arreplegar l'emplaçament.

No obstant açò, segons es desprèn dels documents facilitats per Osuna, finalment personal de seguretat de l'intèrpret sí va arreplegar la demanda, -emplaçament realitzat davant el Jutjat de Pau d'Ojén- document davant el qual la representació d'Iglesias va promoure una declinatòria en la qual al·legava que eixe no és el lloc vàlid per a fer-ho, sinó que el cantant va tindre en Madrid la seua última residència a Espanya.

Segons el parer de l'advocat del demandant de la paternitat, amb açò s'està comprovant que el cantant "està retardant aquest cas tot el que pot, primer per negar-se a arreplegar la demanda, ara amb la competència dels tribunals". "Ha de tindre molta por al fet que la justícia dicte sentència en contra seua sobre la seua presumpta paternitat", assenyala en un comunicat, en el qual avança que "en breu" es demanarà que acudisca Iglesias a Espanya "a sotmetre's a la prova d'ADN ja en presència judicial".

La representació de Javier Sánchez ha presentat per la seua banda al·legacions contra eixa versió, en les quals assegura que l'emplaçament al cantant es va dur a terme "en la qual és residència del Sr. Iglesias a Espanya" i en el qual va estar empadronat, i aporta declaracions realitzades públicament en les quals es refereix a la vivenda d'Ojén com "la meua casa".

"En el procediment present, l'emplaçament ha tingut lloc amb totes les garanties legals en el domicili conegut a Espanya, és correcte amb caràcter general i per açò ens trobem fent al·legacions a la declinatòria plantejada", afig.

El passat mes de desembre el jutjat va admetre a tràmit la demanda de paternitat interposada per Javier Sánchez Santos, de 40 anys, després que el setembre anterior una prova d'ADN particular -amb restes extretes del fem- atribuïra al cantant la paternitat en un 99 per cent.

Javier Sánchez va ser reconegut en 1992 per un jutjat de València com a fill del cantant. No obstant açò, posteriorment, l'Audiència provincial, en una sentència ratificada pel Suprem, ho va revocar en entendre que el fet que Julio Iglesias no s'haguera sotmès a la prova de paternitat no era motiu suficient per a eixa declaració.

Consulta aquí más noticias de València.