Comunitat Valenciana

Detingut un jove per colpejar la seua parella embarassada de set mesos

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a la localitat valenciana de Gandia un jove de 26 anys acusat de sacsar la seua parella, embarassada de set mesos, contra un cotxe, i colpejar-la, segons ha informat la Prefectura de Policia en un comunicat.
Un cotxe patrulla de la Policia Nacional
Un cotxe patrulla de la Policia Nacional
CNP - Arxiu - Archivo
Un cotxe patrulla de la Policia Nacional

Diversos ciutadans que passaven per la zona, en presenciar els fets, van alertar la Policia, que va acudir en auxili de la dona. En arribar, els agents van observar l'home sacsant una dona contra un cotxe, per la qual cosa els van separar.

Els agents van tindre coneixement que eren parella i que la dona estava embarassada de set mesos. Sembla que havien discutit perquè ella no volia que la seua parella conduïra, ja que hauria begut. En el transcurs de la discussió, el jove li va colpejar donant-li una punyada en la mandíbula per l'esquena.

Els fets van ser presenciats per diversos ciutadans que passaven pel lloc i que immediatament van donar avís a la policia. Un d'ells va rebre diversos colps per part del detingut, la qual cosa li hauria causat un tall en una de les celles.

Els agents van detindre el jove com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. L'arrestat, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento