Comunitat Valenciana

El festival gastronòmic i d'oci familiar Solmarket amplia la seua oferta

  • L'esdeveniment, que se celebrarà del 26 de juliol al 15 d'agost a la platja del Puig, espera atraure 80.000 persones.
  • Comptarà amb 25 concerts, un centenar d'expositors, 20 food trucks i un ampli nombre d'activitats infantils.
  • La zona de food trucks comptarà amb l'establiment de Toni Carceller, participant valencià de Masterchef.
Festival gastronòmic i familiar Solmarket
Festival gastronòmic i familiar Solmarket
SOLMARKET
Festival gastronòmic i familiar Solmarket

El festival gastronòmic i d'oci familiar Solmarket, que tindrà lloc del 26 de juliol al 15 d'agost, augmenta en 2018 la seua oferta lúdic-festiva per a "consolidar-se com a referent d'oci de l'estiu per a tots els públics". Així, la tercera edició d'aquesta cita se celebrarà en la platja del Puig (València) amb 25 concerts, un centenar d'expositors, 20 food trucks i un ampli nombre d'activitats infantils.

D'entrada gratuïta i amb una oferta que canvia cada setmana, Solmarket 2018 incrementa la seua superfície fins als 12.000 m2 amb l'objectiu de brindar "el millor pla de l'estiu a la vora del mar, des de les set de la vesprada fins a les 00.30 de la nit", destaquen els impulsors de la iniciativa a través d'un comunicat.

Els assistents gaudiran de vesprades "màgiques" amb un complet programa d'oci mentre contemplen la posta de sol. Hi haurà música en directe tots els dies a càrrec d'artistes emergents en el panorama valencià que interpretaran diferents estils musicals. Solmarket Festival també habilitarà un mercat artesanal amb més de 100 expositors en el qual es podrà trobar des de moda per a majors i xiquets, fins a decoració, bijuteria i altres articles fets a mà.

L'àrea infantil, que enguany quadriplica el seu espai i oferta lúdica, comptarà amb animació infantil professional amb tallers de manualitats, pintacares, jocs tradicionals, 5 piscines de jocs de pesca a l'aneguet entre moltes altres activitats gratuïtes per a totes les edats. Així mateix i com a novetat enguany, se celebraran Sopars amb Personatges Animats, on els més xicotets de la casa podran gaudir d'una màgica vetlada sopant i coneixent de prop als seus dibuixos preferits.

Gastronomia nacional i internacional

Solmarket Festival també comptarà amb un zona de cocteleria i una àrea de food trucks on més de 20 vehicles històrics es converteixen en cuines rodants per a portar les seues propostes gourmet a totes parts i oferir el millor de la gastronomia nacional i internacional.

Entre els participants figura 'El Esbirro by Toni Carceller', un autèntic autobús anglés de dos plantes de 1957 transformat en food truck serà un dels principals atractius. El finalista valencià de Masterchef estarà present durant tot el festival per a donar a conéixer la seua oferta gastronòmica i tot el que ha après durant el popular concurs de televisió.

Carceller, que delectarà als assistents amb propostes com a entrepà cubà típic de Miami, pulled pork americà, kesta turca o arrossos valencians i asiàtics, estarà acompanyat per altres concursants del programa com Ketyy, Jorge, Oxana, Marina, Fabio i la guanyadora de Masterchef 2018, Marta.

Entre l'àmplia oferta gastronòmica destaquen altres gastronetes com la de l'hamburgueseria gourmet N5, el food truck de l'Hort de Santamaria (Yaya María) i altres restaurants rodants amb menjar vegà, sense gluten, mexicà, pizzes artesanals, o especialitzades en fritades del sud o truites de tot tipus, en altres delicioses propostes.

Per als xiquets, les food trucks oferiran un menú infantil. Solmarket Festival 2018, que comptarà amb una ambientació pròpia de l'estiu realitzada amb més de 600 flotadors, espera augmentar enguany en 15.000 persones l'assistència i preveu tancar la seua tercera edició amb més de 80.000 visitants.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento