Comunitat Valenciana

Detingut per llançar una falsa granada de mà a un contenidor enfront d'un local d'oci en el districte de Trànsits

  • Agents de la Policia Nacional han detingut la matinada del diumenge un home de 54 anys després de llançar a l'interior d'un contenidor de reciclatge pròxim a la porta d'un local d'oci de València, un objecte, el qual pareixia una granada de mà, que hauria llançat després d'"amenaçar amb què anava a passar alguna cosa molt greu" abans d'entrar al local.
Granada intervinguda
Granada intervinguda
CNP
Granada intervinguda

Els fets van ocórrer sobre les 02.10 hores de la matinada del diumenge quan els agents que es trobaven realitzant tasques de prevenció van ser alertats per la Sala del 091, perquè es dirigiren a un carrer del districte de Trànsits de València, on pel que sembla l'home "havia amenaçat amb què anava a passar alguna cosa molt greu per a continuació entrar en un local d'oci".

Els policies es van dirigir ràpidament el lloc on van localitzar, gràcies a les característiques aportades pels testimonis, l'home en l'interior del local.

Una vegada els agents estaven fora del local i amb les declaracions dels testimonis que van manifestar veure com havia llançat un objecte en un contenidor, van poder localitzar-ho en l'interior del mateix el que pareixia ser una granada de mà, per la qual cosa van sol·licitar la presència de la unitat TEDAX i van establir un perímetre de seguretat al seu voltant.

Una vegada en el lloc l'indicatiu policial expert en explosius va localitzar l'objecte que va resultar ser un artefacte simulat, per la qual cosa els policies després de realitzar les indagacions oportunes ho van detindre com a presumpte autor d'un delicte de desordes públics.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento