EL PSOE demana en el Congrés que el Corredor Mediterrani a la Comunitat tinga connexió amb l'Atlàntic i Cantàbric
EL PSOE demana en el Congrés que el Corredor Mediterrani a la Comunitat tinga connexió amb l'Atlàntic i Cantàbric PSPV

En un comunicat, el coordinador de Foment del grup del PSPV-PSOE en les Corts Generals, Herick Campos, ha afirmat que el registre d'aquesta iniciativa "demostra que es tracta d'una reivindicació del conjunt dels socialistes, que novament deixen clara la seua posició de suport al Corredor Mediterrani".

En aquesta línia, ha recordat que va ser el govern del PSOE el que va incloure aquesta infraestructura bàsica per a la Comunitat Valenciana en les xarxes transeuropees, facilitant el finançament de les obres, i ara s'ha compromès a accelerar la licitació de trams.

Campos ha destacat que tant el president de la Generalitat, Ximo Puig, el PSPV-PSOE, el PSOE, com el govern de Pedro Sánchez s'han posat a treballar per a "corregir l'error" del Govern de Mariano Rajoy que "va excloure la Comunitat dels corredors Atlàntic-Mediterrani i Cantàbric-Mediterrani".

"Aquesta mateixa setmana ja hem tingut importants avanços amb la reunió entre el ministre de Foment, José Luis Ábalos, i la comissària de Transport de la UE, Violeta Bulc, en la qual les institucions europees s'han compromès a estudiar la connexió Sagunt-Saragossa i València-Madrid", ha assenyalat el diputat socialista.

Consulta aquí más noticias de València.