Puig respecta la decisió d'entregar Puigdemont i subratlla que la solució per a Catalunya "no resideix en la justícia"
Puig respecta la decisió d'entregar Puigdemont i subratlla que la solució per a Catalunya "no resideix en la justícia" Europa Press

Així s'ha expressat el cap de l'executiu valencià aquest divendres en atenció als mitjans de comunicació, després de la presentació de l'Expoforum 2019 en l'Ateneu Mercantil de València. Per a Puig, "la justícia té el seu paper i la política té el seu paper", per la qual cosa "l'abdicació de la política en mans de la justícia, a vegades, és absolutament indeguda".

En aquesta línia, ha evitat opinar sobre si el Tribunal Suprem hauria d'acceptar l'extradició de l'exlíder català a Espanya per malversació, ja que "és una qüestió que afecta la justícia". "Respecte les decisions judicials que es prenen a Alemanya i que es prenen ací, som estats de dret", ha manifestat.

Puig ha incidit que la solució al problema de Catalunya "no resideix en la justícia", i ha indicat que "açò -en referència a l'extradició de Puigdemont- és només una part del problema", i que "la superació del problema territorial d'Espanya no és només Catalunya".

Consulta aquí más noticias de València.