Comunitat Valenciana

Els valencians, els segons que menys gastaran viatjant aquest estiu

  • Amb 338 euros de mitjana per persona, es tracta del segon pressupost més baix d’Espanya.
  • El 26% dels valencians afirma que no viatjarà aquest estiu per falta de pressupost.
Viajeros del AVE
Viajeros del AVE
Europa Press - Archivo
Viajeros del AVE

Els habitants de la Comunitat Valenciana es gastaran aquest estiu 338 euros de mitjana per persona a viatjar, el segon pressupost més baix del país i un 30 per cent per sota de la mitjana nacional. El 26% dels valencians afirma que no viatjarà aquest estiu per falta de pressupost, segons es desprén del 'V Estudi de Comparació Online cap a l'Estalvi Intel·ligent', realitzat pel comparador online Rastreator.com.

A l'hora de planificar els seus viatges, el 89% dels habitants de la Comunitat Valenciana considera el preu com el factor "més important" per a triar allotjament i un 88% per a vols. D'acord amb l'estudi, vuit de cada deu valencians utilitzen ja comparadors online per a cercar allotjament en els seus viatges i el 65% per als seus vols.

En el conjunt de l'any, els valencians gastaran a viatjar 720,29 euros de mitjana per persona i, d'aquesta quantitat, el 47% es destinarà a pagar les vacances d'aquest estiu (338,07 euros). Segons l'informe, en 2018 el pressupost anual per a viatges dels habitants de la Comunitat s'ha incrementat en un 11,2% pel que fa a 2017, quan el pressupost mitjà per persona va ser de 647,92 euros.

En tots dos exercicis, els valencians han tingut un pressupost per a la seua despesa en viatges per sota de la mitjana. Enguany és un 30% més baix que la mitjana nacional i se situa en penúltim lloc per davant dels canaris, amb 612,08 euros de mitjana per persona per al conjunt de 2018.

Els madrilenys, amb un pressupost per persona de 634,73 euros, són els que més pressupost tenen per a viatjar aquest estiu, enfront de Balears (321,03 euros) i valencians (338,07 euros) que són els que menys pressupost destinaran a les seues vacances estivals.

Volen viatjar, però no sempre poden fer-ho 

Encara que l'època estival és una de les favorites per a viatjar, no tots els habitants de la Comunitat Valenciana poden permetre's unes vacances, ja que el 26,3% dels enquestats indica que no té pressupost, el tercer percentatge més alt del país després de balears (38,8%) i canaris (29,5%). Aquesta xifra està quasi vuit punts per sota de la mitjana nacional (18,6%).

El preu segueix sent el factor fonamental per als viatgers a l'hora de reservar els seus viatges. Així, el 89,2% dels valencians considera el preu el factor primordial a l'hora de reservar un allotjament, i el 88,3% li dóna la màxima importància quan contracta un vol. El 80,7% dels valencians afirma utilitzar comparadors per a trobar allotjament en els seus viatges i el 65,3% ho fa per a escollir vols.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento