Comunitat Valenciana

Ferri (Compromís): "Camps era l'epicentre de la trama que va saquejar les arques públiques per a beneficiar el PP"

  • El síndic de Compromís en les Corts Valencianes, Fran Ferri, ha assegurat aquest dijous, després de conéixer la decisió de la Fiscalia Anticorrupció de demanar a l'Audiència Nacional investigar l'expresident de la Generalitat Francisco Camps pel cas Gürtel, que l'excap del Consell "era l'epicentre de la trama que va saquejar les arques públiques per a beneficiar el PP".
Fran Ferri en imatge d'arxiu
Fran Ferri en imatge d'arxiu
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES - Archivo
Fran Ferri en imatge d'arxiu

Així, Ferri ha valorat en un comunicat la notícia ja que considera que és "el pas que s'havia de donar en coherència amb tot el que s'ha sabut en l'últim juí de la Gürtel amb les confessions de Ricardo Costa i la resta d'acusats".

Segons Ferri, "des de Compromís sempre ho hem denunciat, Camps era l'epicentre i peça clau en aquesta trama que va saquejar les arques públiques per a beneficiar al Partit Popular. Per açò és positiu que s'investigue, que es delimiten responsabilitats, però sobretot que retorne els diners robats. Diners que havia d'anar a educació i a sanitat i va acabar en les butxaques d'uns pocs", ha manifestat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento