Comunitat Valenciana

Cs: "Si Camps era el denominador comú de la corrupció en el PP valencià, ha de rendir comptes davant la Justícia"

  • La síndica de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes, Mari Carmen Sánchez, ha assegurat aquest dijous que si l'expresident de la Generalitat Francisco Camps era "el denominador comú de la corrupció en el PP valencià, ha de rendir comptes davant la Justícia i davant la ciutadania".
Mari Carmen Sánchez en imatge d'arxiu
Mari Carmen Sánchez en imatge d'arxiu
CS - Archivo
Mari Carmen Sánchez en imatge d'arxiu

Així ho ha indicat en un comunicat després de conéixer que la Fiscalia Anticorrupció va a demanar a l'Audiència Nacional que reactive el cas Gürtel contra Camps per delictes de malversació i prevaricació.

Sánchez ha considerat que "qui la fa, ha de pagar-la". "Hi ha evidències més que suficients perquè Camps es replantege la seua eixida del Consell Jurídic Consultiu (CJC)", ha assegurat, al mateix temps que ha afirmat que va fer "molt dany quan era president i ara, com a expresident, segueix perjudicant la Comunitat Valenciana".

En aquest sentit, la portaveu parlamentària de Cs ha criticat que "la corrupció és desgraciadament una constant, primer per culpa del PP i ara per culpa de PSPV i Bloc, que s'han apuntat a aquest ròssec de vergonya" i ha defès que els valencians "mereixen uns polítics nets de corrupció".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento