Comunitat Valenciana

Puig diu que el Govern tractarà la Comunitat "amb equitat" i retirarà recursos a lleis valencianes com a Catalunya

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, s'ha mostrat "absolutament convençut" que la Comunitat Valenciana serà "tractada amb equitat" i tindrà el mateix plantejament que a Catalunya respecte a la retirada dels recursos contra lleis valencianes.

Així ho ha indicat Puig als mitjans de comunicació, en ser preguntat pel compromís del Govern central de retirar recursos d'inconstitucionalitat contra lleis catalanes, després de la reunió entre Pedro Sánchez i el president de la Generalitat, Quim Torra.

Sobre aquest tema, Puig ha considerat que el plantejament per a la Comunitat Valenciana serà "exactament igual que a Catalunya" i ha recordat que encara no s'ha produït una reunió entre la Generalitat i Sánchez com sí ha passat amb el president català.

"Estic absolutament convençut que el govern d'Espanya tractarà amb equitat i igualtat a totes les CCAA", ha subratllat Puig, qui, en qualsevol cas, ha defès que "la Comunitat serà tractada amb equitat com no pot ser d'una altra manera".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento