Josep Vicent Boira, nou comissionat del Corredor Mediterrani
Josep Vicent Boira, nou comissionat del Corredor Mediterrani DELEGACIÓN DEL GOBIERNO

L'actual secretari autonòmic de Vivendes, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Josep Vicent Boira, serà nomenat nou comissionat de desenvolupament del Corredor Mediterrani, nomenament que es produirà abans que finalitze el mes, aproximadament, en substitució de Juan Barios, que actualment exercia les funcions de coordinador d'aquesta infraestructura.

Així ho ha anunciat el delegat del Govern central a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, als mitjans de comunicació en una compareixença al costat del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, la consellera d'Obres Públiques, Vivenda i Vertebració del Territori, María José Salvador i el propi Boira.

El president ha assenyalat que el substitut de Boira en la Conselleria serà una decisió de Compromís pel "mestissatge" que hi ha en els diferents departaments del Consell i ha afirmat que estaran "encantats" amb la proposta de la coalició.

Boira (València, 1963), és catedràtic de Geografia Humana en la Universitat de València i professor en el departament de Geografia. Premi Extraordinari de Llicenciatura en 1986 i Premi Extraordinari de Doctorat en 1992, ha ampliat estudis universitaris italianes i ha sigut professor visitant en la Universitat de Miami.

Autor de diferents llibres relacionats amb la realitat urbana de la ciutat de València, ha col·laborat amb la Cambra de comerç de València i l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE). A més compta amb treballs relacionats amb el territori i l'economia valenciana i l'eix mediterrani.

Consulta aquí más noticias de València.