Comunitat Valenciana

La Mostra de Vins d'Estiu arriba amb degustacions i música en directe

  • Estarà oberta des de les 19.30 fins a la mitjanit dijous, divendres, i dissabte, i fins a les 23 hores el diumenge.
  • L'esdeveniment inclourà activitats per als menors i música en viu, amb els concerts de Swing Box Project.
La Mostra de Vins d'Estiu arriba amb degustacions i música en directe
La Mostra de Vins d'Estiu arriba amb degustacions i música en directe
AYUNTAMIENTO DE VALENCIA
La Mostra de Vins d'Estiu arriba amb degustacions i música en directe

La Plaça de l'Ajuntament de València acollirà la Mostra de Vins d'Estiu del 12 al 15 de juliol amb 14 expositors que oferiran degustacions dels seus productes, activitats per als menors o música en directe, emmarcada dins de la Gran Fira de València, que recupera el seu sentit com "aparador" dels productes valencians.

Així ho ha explicat aquest dimarts el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, que ha estat acompanyat pel director de Proava, Félix Cuartero, en la presentació d'aquesta exposició, organitzada per l'entitat sense ànim de lucre dedicada a fomentar el consum de productes de qualitat de la Comunitat Valenciana, segons ha informat el consistori en un comunicat.

La mostra, que estarà oberta des de les 19.30 fins a la mitjanit dijous, divendres, i dissabte, i fins a les 23 hores el diumenge, també serà un fòrum per a mostrar la "base" de l'artesania culinària de la zona i comptarà amb 14 expositors que oferiran degustacions dels seus productes en un "marc festiu". Així mateix, inclourà des d'activitats per als menors fins a música en viu, com els dos concerts de Swing Box Project, el divendres 13 i el diumenge 15 de juliol a les 21.30 hores.

Durant la presentació de la mostra, en la seu de l'associació, que és el celler més antic de València, Fuset ha destacat la "recuperació" d'aquest espai destinat a l'elaboració i venda de vins des del segle XIII; i ha explicat que la Gran Fira també treballa per a "recuperar el passat, el seu origen com a punt d'exposició dels productes valencians".

"L'Ajuntament va començar a celebrar aquesta festa centenària per a animar la capital i atraure els forasters, i per a exposar tots els productes locals", ha assenyalat l'edil en agrair la col·laboració públic-privada que destaca en la celebració de l'actual model de la Gran Fira de València, una festa que es consolida com un "festival urbà i divers" amb 275 activitats en més de 50 ubicacions.

Gran Fira de València

Fuset ha animat a la ciutadania a participar en les diferents iniciatives que es duran a terme durant aquesta mostra, que estan incloses en la programació de la Gran Fira i es troben a l'accés de tot el món en la nova web d'aquesta entitat, que també promou la resta d'activitats de la Fira, ja que l'esmentat celler és punt d'informació d'aquesta celebració estiuenca.

En aquest sentit, i amb motiu de la Gran Nit, que se celebra el 21 de juliol, el celler estarà obert des de les 20.00 fins a les 00.00 hores per a mostrar a la ciutadania els seus productes. "El celler més antic de València s'afig al conjunt d'escenaris que la gent podrà recórrer per a gaudir de diverses activitats", ha apuntat el regidor.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento