Comunitat Valenciana

Un camió enganxa la catenària del tramvia prop de Tarongers

  • Els fets han obligat a interrompre el servei de les línies 4 i 6, però la reparació obligarà a tallar la llum de tot el tram.
  • Per a cobrir el servei FGV contractarà una empresa d'autobusos per a cobrir el servei en les zones afectades.
Tramvia
Tramvia
J.L.PERALES/GVA - Archivo
Tramvia

Un camió ha enganxat la catenària del tramvia de Metrovalència i ha obligat a interrompre el servici de les línies 4 i 6, segons ha informat l'entitat en Twitter. El succés ha ocorregut en els voltants de la parada de Tarongers, per la qual cosa els servicis des d'eixa estació cap a Doctor Lluch (línia 4) i Marítim-Serreria (línia 6), estan interromputs.

Els fets han ocorregut sobre les tres de la vesprada, quan un camió ha arrancat part de la catenària de la instal·lació tranviaria. Segons han informat a Europa Press fonts de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, en l'actualitat continuen circulant els combois de la línia 8 (Marítim-Serradora-La Marina) amb normalitat; els de la 4 entre Tarongers i Vicent Andrés Estellés i els de la 6 entre Tarongers i Tossal del Rei.

No obstant això, aquest funcionament és provisional, ja que una vegada comencen els treballs de reparació, serà necessari tallar la llum de tot el tram afectat, per la qual cosa els combois de la línia 6 no funcionaran, i només quedaran en funcionament tramvies de la línia 4 entre Pont de Fusta i Vicent Andrés Estellés.

S'espera que aquesta reparació s'allargue diverses hores, per la qual cosa, les mateixes fonts han assenyalat que es contractarà una empresa d'autobusos per a cobrir el servici en les zones afectades.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento