Comunitat Valenciana

Compromís fa cessar Agustina Brines com a cogerent de Divalterra

  • El seu cessament es durà a terme en la pròxima reunió del Consell d'Administració de l'empresa pública.
  • La coalició ha decidit ara "concretar" l'acceptació del pas donat per Brines "a través d'aquest cessament".
  • Compromís diu que té "una contrastada trajectòria professional com a gestora en empreses públiques".
Reunión sobre Divalterra
Reunión sobre Divalterra
DIPUTACIÓN DE VALENCIA
Reunión sobre Divalterra

La direcció de Compromís ha decidit el cessament d'Agustina Brines com a cogerent de l'empresa pública Divalterra, dependent de la Diputació de València, segons ha informat la coalició en un comunicat.

Aquesta decisió s'ha adoptat després que Brines decidira la passada setmana apartar-se de la direcció de Divalterra i de les seues responsabilitats orgàniques en el Bloc Nacionalista Valencià -formació integrada en Compromís- després de la seua detenció en el marc de l'operació Alqueria, que investiga presumptes irregularitats en la contractació de personal directiu de l'empresa pública.

Compromís, que ha recordat que Agustina Brines va ser nomenada cogerent de Divalterra a proposta seua en 2015, ha precisat que el seu cessament es durà a terme en la pròxima reunió del Consell d'Administració de l'empresa pública, com a "òrgan responsable del seu nomenament" que "ara ha de fer efectiu el seu cessament".

La direcció de la coalició ha apuntat que ha decidit ara "concretar" l'acceptació del pas donat per Brines "a través d'aquest cessament" com a responsable de Divalterra.

Compromís ha agregat que Agustina Brines té "una contrastada trajectòria professional com a gestora en empreses públiques" i ha confiat que "quede prompte aclarida la seua condició d'investigada en el cas Alqueria".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento