Comunitat Valenciana

La Conselleria de Sanitat demana a Fiscalia entrar en les clíniques iDental per a "preservar els historials" de pacients

  • La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha demanat a la Fiscalia que permeta l'entrada en les clíniques d'iDental, després del seu tancament, amb la finalitat de "poder preservar els historials" dels pacients atesos en elles.

Així ho ha avançat aquest dijous la titular d'aquest departament autonòmic, Ana Barceló, durant la seua compareixença, a petició pròpia i del PP, en Les Corts Valencianes per a presentar les línies estratègiques del seu departament en el que queda de legislatura després d'assumir-ho recentment després de deixar-ho Carmen Montón en ser nomenada ministra de Sanitat.

Barceló ha fet referència al tancament d'aquestes clíniques dentals a partir de la pregunta que li ha plantejat durant la seua intervenció en la Cambra valenciana el diputat de Podem Daniel Geffner per a saber qual va a ser l'actuació del seu departament davant la situació d'iDental. Geffner ha considerat que s'ha comès una "estafa per serveis promesos i no complits".

"Hem demanat a Fiscalia que permeta l'entrada a les clíniques per a poder preservar els historials", ha respost la titular de Sanitat Universal i Salut Pública, que ha destacat que aquests documents "necessiten ser usats per facultatius per a restaurar el dèficit i les barbaritats" que afecten "moltes persones".

Ana Barceló ha manifestat que eixes clíniques "estan precintades" i ha afirmat que "és necessari un permís especial". Així mateix, ha demanat a l'autoritat judicial que es protegisquen els historials de les persones tractades en elles.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento