Comunitat Valenciana

Ciutadans adverteix que el futur de Divalterra no pot estar supeditat a "repartiments de poder"

  • La portaveu de Ciutadans (Cs) en la Diputació de València, Mamen Peris, ha advertit que "el futur de Divalterra no pot estar supeditat a qui ocupe la Presidència". "No podem tindre els treballadors en suspens a l'espera dels repartiments de poder", ha subratllat sobre l'empresa depenent de la corporació provincial, després de la seua relació amb l'operació Alqueria.
La Policia Nacional registra l'empresa Divalterra a València
La Policia Nacional registra l'empresa Divalterra a València
Europa Press
La Policia Nacional registra l'empresa Divalterra a València

Peris ha defès en un comunicat que "la discussió sobre el futur de l'empresa podria ser ràpida si s'anteposara l'interés general al partidista".

Ha argumentat a més que "si tenim clar que els treballadors de Divalterra són necessaris per a netejar les muntanyes i previndre incendis, per a fomentar el turisme de la província i promoure la formació, el tancament no té raó de ser".

La solució, al seu juí, passa per "despolititzar els consells d'administració de les empreses públiques i dotar de més protagonisme als funcionaris". "Són els servidors públics els que han demostrat el seu mèrit i capacitat, els que s'han de fer càrrec de Divalterra en comptes dels amics col·locats pels polítics", ha insistit.

Per tant, Peris ha explicat que "a partir de dilluns es fixarà el calendari dels plens per a substituir (Jorge) Rodríguez -expresident provincial detingut i posat en llibertat en Alqueria- i restituir la normalitat en la Diputació".

"Des de Ciutadans anem a seguir fiscalitzant totes les decisions per a garantir que es neteja l'empresa i que totes les actuacions s'ajusten a la llei", ha asseverat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento